Pravkar so nam poslali vabilo, naj se zglasimo na eni izmed inšpekcijskih služb. Kaj sedaj?

Vabilo pošljite na naš naslov: info@bemi-g.si. In brez skrbi. Vsa dokumentacija, ki jo v tem primeru potrebujete, je arhivirana v našem podjetju, tako da bomo celotno korespondenco z inšpekcijo službo prevzeli sami.


Želim odpreti svoje podjetje. Ali moram pri tem najeti računovodski servis?

Ne, ni nujno. A vam svetujem, da se za najem, vsaj osnovnih, računovodskih storitev kljub temu odločite. Pomagali vam bodo pri samem ustanavljanju podjetja, kasneje pa namesto vas opravljali številne računovodske, davčne in druge storitve. Vi pa se boste tako lahko posvetili zgolj svoji temeljni dejavnosti in dobrim poslovnim rezultatom vašega podjetja. Ko odprete svoje podjetje, vam določimo svojo skrbnico, ki vas vsaki mesec vodi skozi vaše obveznosti in naloge, ki jih imate kot podjetnik z vidika računovodstva in financ.


Radi bi zaposlili delavca. Kaj sedaj?

V primeru, da imate kandidata že izbranega, je potrebno pričeti s postopkom zaposlovanja, ki vsebuje zapis pogodbe o zaposlitvi, kjer določite nujne vsebine vajinega dogovora, prijava v socialna zavarovanja, zdravniški pregled in dr.. V našem podjetju vam pomagamo pri pripravi pogodbe o zaposlitvi, ki mora biti usklajena z Zakonom o delovnih razmerjih in pripadajočo kolektivno pogodbo. Pogodba o zaposlitvi pa nam kasneje omogoča tudi obračun plače ter vseh nadomestil in dodatkov.

Evropski regionalni sklad