Cenik

Naše vodilo je, da vam zagotavljamo ažurno in urejeno računovodstvo ter sprotno reševanje morebitnih vprašanj v zvezi z vašo dejavnostjo.

V servisu sta zaposlena dva usposobljena računovodja, s potrdilom Gospodarske zbornice Slovenije o opravljenem preizkusu znanja s področij, ki jih je potrebno obvladati za uspešno in kvalitetno vodenje računovodskega servisa. Svoje storitve opravljamo na programih SAOP d.o.o., aplikacija I-Center in Mini-max.

Cena za vodenje poslovnih knjig je odvisna od številnih dejavnikov (obseg poslovanja, število zaposlenih, obseg storitev, ki bi želeli, da jih opravljamo za vas), zato se cena oblikuje individualno.

Spodaj navajamo izhodiščne cene naših storitev za različne obsege poslovanja:

Mali s.p.
in dopolnilna popoldanska dejavnost

Od 70 €
mesečno

Manjše podjetje
in s.p.

Od 120 €
mesečno

Večje podjetje
in s.p.

Od 350 €
mesečno

Cene so brez DDV.

V ceno je vključeno tudi sprotno obveščanje o morebitnih zakonskih in drugih spremembah , ki so pomembne za vašo dejavnost.

Za bolj natančno ponudbo, nas pokličite (01 540 45 12) ali nam pošljite vaše realne podatke poslovanja (info@bemi-g.si), na podlagi le teh, pa vam v najkrajšem možnem času, pošljemo neobvezujoči informativni izračun. Prav tako se lahko dogovorimo za srečanje v vaših ali naših prostorih.

Stopite v stik z nami

Pišite nam, in nam povejte vaše želje.

Evropski regionalni sklad